Verbindingen

SONY DSCSatelliet

voor dBmediagroep is het mogelijk om overal een uitzending te maken met lage verbindingskosten! Mobile 5 is voorzien van een zelfrichtende schotelantenne en er zijn 2 “fly-away” sets die los te huur zijn.

 

 

 

 

 

 

cat5Internet

Voor een audio verbinding via Internet, lan/wifi of 4G, kan er gebruik gemaakt worden van een Comrex. Dit apparaat maakt een verbinding met de studio, draadloos of bekabeld

 

 

 

 

 

 

WandelzenderWandelzender

Voor een live verslaggever een “must” de wandelzender. Bij een radiowagen of een studio op locatie onze zenders zijn overal aan te koppellen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ISDN codecISDN

Voor audio verbindingen over de hele wereld wordt er vaak gebruik gemaakt van ISDN lijnen. Onze wagens en studio’s zijn allemaal uitgerust met ISDN codecs zodat er altijd een verbinding mogelijk is. Natuurlijk is het ook mogelijk om een losse codec te huren.

 

 

 

hf-mastPoint to Point zender

Voor een simpele stereo audioverbinding over een weg, een sloot en 10-duizend mensen is het vaak ideaal om een HF verbinding op te zetten. Geen gedoe met IP adressen of een overbelast netwerk, gewoon hoog frequent Point-To-Point.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

fm-zender-1FM

Bij grote evenementen is vaak een tijdelijk FM radiostation in de lucht met een zogenaamde “evenementenfrequentie”. Voor dit soort stations hebben wij FM zenders inclusief processing en RDS.

 

 

 

 

 

Geluid moet altijd van de ene plek naar de andere. Dat kan door de lucht, door de grond, analoog of digitaal. Wij hebben alles in huis.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Comments are closed.